Image description
Image description

That's Life - Bloyd

Bloyd (Utrecht 1956) is voornamelijk bekend als dichter en fotograaf.

Bloyd heeft een levendige interesse voor andere delen van de wereld en hun bevolking. In de loop der jaren reisde hij kriskras over de hele aardbol met zijn camera als trouwste metgezel.

Scherp observerend, met gevoel voor het moment, legt Bloyd beelden vast van wat hem boeit. En dat is veel. Humor en verdriet, heiligen en oplichters, het alledaagse en het sublieme, alles heeft zijn belangstelling. De beelden die hij creëert vallen op door strakke composities en een subtiel gebruik van licht en kleur.

Van de opnames die hij de laatste jaren maakte, is dit boek de neerslag. Zoals Bloyd zelf zegt: "Some people, some places, some seconds in Time."

Het boek is opgedragen aan zijn grote voorbeeld Robert Frank, de documentairefotograaf die wereldberoemd werd met zijn boek The Americans.

 

Een aantal foto's is te bekijken op zijn site: http://gallery.bloyd.eu/

 

 


That's Life

That's Life

€149.00 (plus €7.50 shipping)

That's Life, fotoboek hardcover, 43 x 28 cm, 74 pagina's, afgedrukt op echt zijdemat fotopapier, zeer robuust uitgevoerd. ISBN/EAN:978-90-820673-1-6

Na ontvangst van uw betaling ontvangt U een bevestiging per e-mail. Het boek en de factuur sturen wij zo snel mogelijk toe. Doorgaans zult U het binnen drie werkdagen na bestelling ontvangen.